L’Olla de Portbou

CENTRE EXCURSIONISTA DE LLORET DE MAR Núm. Registre

L’OLLA DE PORTBOU

DATA
16/04/ 2023
Responsable activitat Marco Ramírez Tipus activitat ACTIVITAT MUNTANYA
Lloc de trobada Platja gran de Porbou Horari 8:00 7 a 8h
Desplaçament Cotxes particulars Preu desplaçament A Compartir þÿ 1000m
Llicències temporals Es tramiten llicències temporals Preu llicència temporal 7,0 € þÿ 1000m
Enllaç a Wikiloc Clica aquí per veure la ruta Data límit inscripció 13/04/2023 19km
Inscripcions www.celloret.cat Telèfon 676886144 Sin título.jpg Mitja
Altres No socis/es consultar Circular þÿ SI A
RISCOS La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers, i contempla els riscos inherents en tota activitat duta a terme en el medi natural.
Material Botes de muntanya, 3 capes (samarreta, forro polar, paravent tipus Gore-Tex), pantaló llarg (si pot ser, també un pantaló impermeable a la motxilla), gorra, guants, buff, crema pel sol, ulleres de sol, bastons (recomanable). Llicència federativa.
Àpats Esmorzar, dinar, aigua i alguna cosa per anar picant duran el recorregut. (No hi ha punt de carrega d’aigua)
Material específic Cap
Descripció activitat
Ruta circular a l’Olla de Portbou, sortint de la platja gran anirem direcció al Puig Claper (235 m) on hi ha un búnquer, anirem carenant la volta passant per Querroig (636 m), cim de la Torre de Querroig (672 mts.), Puig Cervera (206 m) fins a arribar a la platja gran de Portbou.

Atenció pot haver-hi alguna grimpada pel camí

Mesures
PLA D’EMERGÈNCIA: Aviseu a algun membre de l’organització, que en cas de necessitat trucarà al 112. Seguiu les indicacions de les autoritats competents.

MESURES MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat i el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

L’ORGANITZACIÓ: Tots els canvis en l’itinerari, horari o organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de l’organització, que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants hauran d’ajustar-se a les indicacions dels membres de l’organització.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC, però, tanmateix, és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Entrada similar