SERRA D’ENSIJA

CENTRE EXCURSIONISTA DE LLORET DE MAR Núm. Registre

SERRA D’ENSIJA

DATA
14/05/2023
Responsable activitat MARCO RAMIREZ Tipus activitat ACTIVITAT MUNTANYA
Lloc de trobada Pàrquing Font Freda clica aquí Horari 9:00h 5-6 h
Desplaçament Cotxes particulars Preu desplaçament A repartir þÿ 890m
Llicències temporals Es tramiten llicències temporals Preu llicència temporal 7,0 € þÿ 890m
Enllaç a Wikiloc Clica aquí per veure la ruta Data límit inscripció 11/05/2023 12km
Inscripcions www.celloret.cat Telèfon 676886144 Sin título.jpg Mitja
Altres No socis/es consultar Circular þÿ Si A
RISCOS
La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers, i contempla els riscos inherents en tota activitat duta a terme en el medi natural.
Material Botes de muntanya, 3 capes (samarreta, forro polar, paravent tipus Gore-Tex), pantaló llarg (si pot ser, també un pantaló impermeable a la motxilla), gorra, guants, buff, crema pel sol, ulleres de sol, bastons (recomanable). Llicència federativa.
Àpats Esmorzar, dinar, aigua i alguna cosa per anar picant durant el recorregut
Material específic Cap
Descripció activitat
Ruta circular que ens permetrà ascendir als principals cims de la Serra d’Ensija: la Gallina Pelada, el Pla de les Tores, la Creu de Ferro i el Serrat del Voltor.
Mesures
PLA D’EMERGÈNCIA: Aviseu a algun membre de l’organització, que en cas de necessitat trucarà al 112. Seguiu les indicacions de les autoritats competents.

MESURES MEDIAMBIENTALS: Comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat i el patrimoni privat i públic per on passi el recorregut de l’activitat. No tireu deixalles, emporteu-vos-les a casa.

L’ORGANITZACIÓ: Tots els canvis en l’itinerari, horari o organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de l’organització, que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants hauran d’ajustar-se a les indicacions dels membres de l’organització.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC, però, tanmateix, és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Entrada similar